Heeft NASA een “oude mijnbouwmachine” op een asteroïde vastgelegd?

Asteroïde 433 Eros is een van de vreemdste en meest controversiële van de afgelopen jaren. Zowel vanwege zijn merkwaardige pindavorm als vanwege de mysterieuze vondsten die op het oppervlak zijn gedaan.
Je kunt een perfect rechthoekig object zien.

Voornamelijk samengesteld uit magnesium- en ijzersilicaten, de meest voorkomende elementen in de binnenste asteroïdengordel, blijft asteroïde 433 Eros controverse veroorzaken. Het werd  meer dan een eeuw geleden ontdekt door astronomen Carl Gustav Witt en Auguste Charlois, in Duitsland. Maar het was in 2001, toen NASA’s NEAR Shoemaker-ruimtevaartuig op het oppervlak landde, dat het ‘beroemd’ werd.

Beelden van asteroïde 433 Eros
160.000 beelden  werden door de ruimtesonde vastgelegd, naast het identificeren van ten minste 100.000 kraters. Zo ontdekten experts dat de asteroïde inderdaad een vast object was, en niet een hoop puin zoals aanvankelijk werd gedacht. Zo begonnen wetenschappelijke studies over het object. Vooral om de kans op impact met de aarde in de toekomst te berekenen. Het vreemde is echter dat op meer dan één van die foto’s  verschillende  vreemde  anomalieën  kunnen worden vastgelegd die door NASA worden genegeerd. In feite verzekert het ruimteagentschap dat ze niets meer zijn dan rotsen. Maar op het eerste gezicht is de morfologie van deze objecten geen natuurlijke structuren. Dit vreemde beeld van Eros, dat op 1 mei 2000 werd vastgelegd door het ruimtevaartuig NEAR Shoemaker, werd vastgelegd op een orbitale hoogte van 53 kilometer. Volgens NASA toont het alleen een perfect rechthoekige “rots” met een diameter van 45 meter. Is het mogelijk dat een steen zo natuurlijk perfect is?
Grote bedrijven zetten in op ruimtemijnbouw als de toekomst.

Oude mijnbouwmachine
Vanwege deze vreemde vorm hebben veel theoretici het beeld geanalyseerd en zijn ze tot conclusies gekomen die, hoewel verrassend, veel beter haalbaar zijn dan die van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie. Dat het een oude mijnbouwmachine is. Deze theorie wordt ondersteund door gegevens die in december 1988 van de asteroïde zijn verzameld. Volgens deze informatie bevat 433 Eros minstens 20 miljard kilogram aluminium, naast kolossale hoeveelheden verschillende zeldzame metalen op aarde, zoals  goud en platina. Als je deze gegevens kent, is het dan niet gemakkelijk om je voor te stellen dat deze formatie niet natuurlijk is, maar kunstmatig? Een buitenaardse beschaving heeft de asteroïde mogelijk gebruikt om waardevolle metalen te delven. Als we daar de initiatieven van particuliere bedrijven aan toevoegen om te beginnen met mijnbouw en winning van hulpbronnen buiten onze landgrenzen, wijst alles erop dat onze beschaving op hetzelfde pad gaat. 

Is het mogelijk dat er andere monsters van oude machines in andere delen van het universum zijn? Waarom staat NASA erop dit soort informatie voor het publiek te verbergen?

Bron: { https://mysteriousthing.com/ }

Zie ook video:
https://www.youtube.com/watch?v=QREwfHYD0wE (14.39 min.) Anomalías en EROS