Vesta

We gaan door met het verkennen van ons zonnestelsel, laten we de tweede grootste asteroïde verkennen! Vesta. Als president Obama zijn zin krijgt, zal er een bemande sonde naar deze asteroïde gestuurd worden. De planetoïde meet 326 mijl in diameter. (Eigenlijk is Vesta de op een na grootste rotshoop’ want dat blijft de 5dePlanet die lang geleden werd verpulverd en de vorming van de asteroïdengordel heeft veroorzaakt).  
[‘President Barack Obama’s zei tijdens zijn herverkiezing op dinsdagavond (6 november 2012) dat NASA waarschijnlijk zal doorgaan om astronauten naar een asteroïde te krijgen in 2025 of naar andere doelen… ‘onder de titel: ‘Obama houdt NASA op koers richting een asteroïde.”]

Waarom naar Vesta, van alle asteroïden?  Omdat we al weten dat daar iets heel vreemd is… net als op de Maan en Mars. Inspecteer details van deze verschillende sites op Vesta. Vesta is een schatkamer met bizarre ‘structureren’ gezien op een aantal verbeterde foto’s. Hoagland heeft opgemerkt dat er vele rechthoekige patronen zijn, die duidelijk kunstmatig werden geproduceerd evenals de kwadraat-gebieden die niet het gevolg zijn van effecten. Wat is de enorme uitstulping aan de zijkant van deze walnoot? Zijn dit echte crashplaatsen zoals ze lijken? Vesta is een kerkhof van alien ambachten? Het grote publiek zal het nooit te weten komen van NASA.