Petrogliefen in Amerika

Op de oude ruïnes in West-Centraal Idaho, langs de Snake River, volgt hier het verhaal van de wezens die van de sterren kwamen en hoe een Galactische Oorlog werd geregistreerd, volgens de Indiaanse legendes, ruim 30.000 jaar geleden. De rotstekeningen tonen de wezens die toen kwamen, hun interactie met de bewoners van de oude stad, en de oorlog en de vernietiging die daarop volgde. Zij gegeven een indruk van hun schepen die driehoekig van vorm zijn. Vergelijkbaar met die, die onlangs zijn waargenomen over Colorado, Arizona en Californië. Zij laten ons merken dat er een portal was, waardoor de inter-dimensionale wezens kwamen.


Het voeren van oorlog tussen de “Star” wezens is opgenomen in de petroglief aan de rechterkant. De Star wezens en hun tegenhangers, de twee gehoornde priesters, en de  ravages van de oude stad (vertegenwoordigd door de kleinere wezens die op de vlucht zijn.)

Dit petroglief is gelegen op een rots, naast de rots die boven is weergegeven. Het verbeeldt de twee gehoornde priesters uit. Opgemerkt moet worden dat het haltervormige toestel in zijn hand een wapen kan vertegenwoordigen. Verwijzing naar dit kan worden gevonden in de geschriften van Alice Bailey, evenals in de hiërogliefen van Egypte. Deze tools worden gezegd om de macht over leven en dood te kunnen uitoefenen.


Dit wezen is zeer gelijkwaardig als de verschijning van Quetzalcoatl , de godheid die in de legendarische stad Chichen Itza, Mexico, kwam; bekend om zijn Maya-piramides. Vaak wordt hij afgebeeld op de controles van een oude luchtschip soms van driehoekig design.

Star wezens die uit de driehoekige schepen kwamen.

De driehoekige vliegtuigen.


Wezens, met links van het schip vier entiteiten - Hopi petrogliefen.

De Yei

De Yei zijn bovennatuurlijke heilige mensen die communiceren tussen de Navaho en hun goden. Ze worden meestal afgebeeld met dennentakken, yucca strips en rammelaars in helende ceremonies. Elke petroglief is een handgemaakt reflecterend beeld en ze bevatten  boodschappen, geïnspireerd door de Ancient Ones. De oorspronkelijke stenen zijn zorgvuldig geselecteerd voor elke petroglief is er geen twee het zelfde.

Kokopelli

 Kiva

Symbolen op een stenen muur in het dorp van de grote Kiva's in New Mexico. Let op de mens, dier, slang en de spiraal met cijfers, ze waren gemeenschappelijk in het gebied. Elke petroglief is handgemaakt, ook hier, reflecterende beelden en boodschappen geïnspireerd door de Ancient Ones.

 

Twee mannetjes- een oplopende Geest - twee vrouwtjes

Horse shoe canyon

 

 Rock Art in Arkansas

 

Hawaii

 

Een van de vele voorbeelden van Hawaiian ki `i pöhaku (rotstekeningen - oude rotstekeningen) gevonden op Waikoloa. De rotstekening(en) bevat veel afbeeldingen van een menselijke figuur. Het is mogelijk dat de beelden geëvolueerd zijn in een complexiteit van de eenvoudige veelhoekig figuur, driehoek cijfers en vervolgens naar de gespierde figuren. Let op de veel hoeken in de Petroglyph.  

Columbia

De activiteit van rotsgravures in Colombia moet begonnen zijn voor de formatieve periode (1500 – 500 v. Chr.). De schaarse verwijzingen lijken te verwijzen naar activiteiten die veel eerder plaatsvond dan tijdens de verschijning van de Spaanse conquistadores. De verschillen in thema’s van de rotsschilderingen, de verscheidenheid van de zones waarin ze zijn gevonden en de diversiteit van de vormen en gravures lijken erop te wijzen dat er activiteit bestond lange periodes van rock kunst uit de Paleo-indiaanse Muisca cultuur. Meer dan 700 pictogrammen en petrogliefen zones zijn ontdekt. Sommige landelijke tradities en overtuigingen hebben zich ontwikkeld van de rock art.