Archeoloog bevestigt buitenaardse bouw van piramides!

 

Volgens Dr. Ala Shaheen, van de universiteit van Caïro, zou er best wel eens waarheid kunnen zitten in de theorie die beweert dat de piramiden gebouwd zijn door buitenaardsen of in ieder geval gebouwd met de hulp van buitenaardse technologie. Hij kwam met deze uitspraak tijdens een bijeenkomst.
Dr. Ala Shaheen werd gevraagd, door Marek Novak van de Poolse delegatie, of er nog steeds onbekende/buitenaardse technologie in de piramides aanwezig is. Hier kon Dr. Shaheen geen duidelijk antwoord op geven. Dr. Saheen reageerde met een ontwijkend antwoord.
“I can not confirm or deny this, but there is something inside the pyramid that is “not of this world”.
Er bevindt zich dus volgens Dr. Saheen iets in één van de piramides wat niet van deze wereld afkomstig lijkt te zijn. Maar wat zou dit zijn?
Velen vermoeden al heel lang dat de piramides niet door de Egyptenaren zijn gebouwd, of door een ander aardse beschaving. Men gelooft dat de piramides door buitenaardse beschavingen zijn aangelegd. Het feit dat het voor ons tegenwoordig onmogelijk is, met onze huidige technologie, om de piramides precies zo als ze zijn te bouwen dient als bevestiging van deze theorie voor velen. Dus of de Egyptenaren waren veel ontwikkelder dan wij tot nu toe hebben gedacht, of de bouwers van de piramides waren niet van deze planeet. Daar lijkt het op neer te komen.
Daarnaast zijn er hiërogliefen in de enkele piramides ontdekt die wijzen op bezoekers van de sterren. Hiërogliefen die zogenaamde "greys" afbeelden en andere buitenaards lijkende objecten en wezens. 

Jammer genoeg weigerde Dr. Ala Shaheen verder om antwoord te geven op vervolg vragen van de genodigden. Maar hij blijft bij zijn stelling, dat het helemaal geen onzinnig idee is dat de piramides of door buitenaardsen zijn gebouwd, of op zijn minst met de hulp van buitenaardsen en hun technologie. Momenteel wordt dit bericht nog maar door één site verspreid, de rest neemt de tekst letterlijk over. Dus of men veel waarde hier aan moet schenken is de grootste vraag.

 Bron: www.evolvethe.com