Venus

Men kan echt geen tweede planeet, als Venus vinden, onder de andere planeten van het zonnestelsel. Er is iets met Venus, wat niet aan ons, door de wetenschap, wordt geïnformeerd. Regeringen liegen tegen ons, over de omstandigheden op Venus!  

Hier is wat ze NU melden: 

'...De Magellan ruimtesonde, die in 1990 bij Venus is aangekomen, maakte de eerste wereldwijde kaart van het oppervlak van Venus, evenals de algemene kaart van het zwaartekrachtveld van de planeet. De missie resulteerde in verrassende bevindingen over Venus, waaronder een relatief jonge planetaire oppervlak, mogelijk gevormd door lavastromen van planeet-brede vulkaanuitbarstingen ... ' 

 

Je kunt foto's van vulkanische activiteit op Venus downloaden en ook het bewijs van de enorme lavastromen op het internet. Dat betekent niet dat het waar is.  

Toen Magellan's bevindingen als eerst werden ontvangen, schokte de gegevens iedereen, want er was geen vulkanisme op Venus! Documentaires werden gemaakt en uitgezonden. In plaats daarvan vonden ze de 'meest intense kraters in het zonnestelsel!'  Dat betekende  geen planetaire resurfacing; dat houdt in dat het oppervlak van Venus, vanaf het begin der tijden, een astronomisch aantal kraters had. Daarom was het het oudste planetaire oppervlak (en niet het 'jongste'). Niets leek zich te hebben verplaatst vanaf het begin van de Tijd!    

De feiten vertegenwoordigde ook een groot mysterie, omdat het Venus materiaal de hardste stof heeft wat bekend is; hoge torens staan fier; alle astrofysici bij JPL (Jet Propulsion Laboratory van de NASA) voorspelden lavastromen, gassen of moerassen.  

Er werden meer kraters gevonden op Venus dan waar ook, maar nu is het verhaal volledig veranderd.  NASA vertelde dat er slechts een honderdtal kraters zijn of zo en vulkanen zijn overal verspreid. 

Een ander mysterie is 'wat verbruikt Venus voor energie, omdat het niet kan ontsnappen in de ruimte?' 'Dikke wolken die zich gedragen als een enorme Venus snelkookpan. 'Het antwoord is ... een geavanceerde beschaving BINNEN de planeet of op de planeet, maar onder een maskerend doek.

Onconventionele boeken zoals 'Return of the Dove' van Margaret Storm en 'The Wall of Light' door Arthur Mathews die rapporteerde dat Nikola Tesla van Venus kwam! Wijlen Frank E. Stranges, die schreef 'Stranger at the Pentagon', was in contact met Valiant Thor en zijn bemanning van twee andere Venusianen. Ze ontmoetten elkaar met de voorzitter en de wereldleiders op het Pentagon in 1957.

 

De foto hierboven toont een grote structuur op Venus. Maar, kunnen we alles vertrouwen wat onze toestellen laten zien? Kan alles wat we denken te zien gecamoufleerd verwijderd zijn van een geweldige wereld die daar echt is? Heeft er een andere dimensie bestaan ​​op Venus die onze normale zintuigen niet kunnen waarnemen?         

Zie: webgis2.wr.usgs.gov/Venus_Global_GIS