Structuren op Mercurius wijzen op bewijs van buitenaards leven

 

Wijzen deze structuren op buitenaards leven op Mercurius? (NASA)

Een scherpe foto-onderzoeker zegt dat hij gezichten en structuren op Mercurius heeft gevonden, op foto’s van de NASA, die volgens hem bewijzen dat er leven is (geweest) op deze rode hete planeet.

Scott Waring, een leraar in Taiwan, die een paar boeken heeft geschreven over UFO's, heeft hiervan melding gemaakt op zijn website UFOsightingsdaily.com.

De meeste mensen lijken zo in beslag te worden genomen door de planeet Mars, dat ze vergeten dat er ook nog andere planeten en manen zijn waar we moeten zoeken. Soms zijn er buitenaardse bases onder het oppervlak en is er zeer weinig, voor ons, om daarvan iets te zien, schrijft hij in een van zijn blog post .

In 1976 zijn er foto's gemaakt door de Viking 1, het ruimteschip onthulde het gezicht op Mars. Ondanks het bewijs van NASA, in 2001, dat het gezicht eigenlijk alleen maar een landvorm massa is, is NASA nog niet begonnen naar onderzoek van leven aldaar. 

Infrarood foto's

Waring zegt dat de schaduwen op de foto's zijn verborgen, omdat de camera van de Mariner 10 ruimtesonde verschillende filters heeft en deze neemt infrarood foto's die in staat zijn door schaduwen heen “te snijden, de foto onthulde een "honingraat-achtige structuur" (zie bovenste afbeelding) die typisch was voor de "mensen van planeet Mercurius”, het kan niet worden gezien op een gewone foto van Mercurius.

Door in te zoomen op foto, bij 300% in omvang, stelt hij dat er structuren verborgen zijn in de binnenzijde van ten minste zeven kraters, die in duisternis staan door de positie van Mercurius ten opzichte van de zon.

Hij heeft ontdekt dat er een "kroonjuweel" staat, een zwarte kubus op het oppervlak van de planeet. Zie foto hieronder.


Een zwarte kubus structuur op Mercurius zou het bewijs van buitenaards leven kunnen zijn, volgens Scott Waring

 "Dit is een 100% structuur, een ongelooflijke kubus die een schaduw geeft. Ze hebben geprobeerd om het te verbergen in een krater, maar de kubus is enorm hoog dus is het moeilijk te verbergen", zegt hij in een video waarin hij zijn ontdekking kenbaar maakt.

"Van een kubus, in deze positie, is het duidelijk dat de structuur werd gemaakt door een intelligentie". Er zijn ook structuren in de vorm van een "thumbs up" op Mercurius.

 

"Thumbs Up" vormige structuren op Mercurius, of alleen de schaduwen in kraters? Scot Waring.

Oude gezichten

Net als bij Mars, heeft Waring een veelheid van oude uitziende gezichten gezien op Mercurius, evenals op andere planeten. Hij weinig vertrouwen over wat de gezichten betekenen, in vergelijking met de structuren. “De gezichten zijn niet zo belangrijk. Zijn het gezichten uit hun verleden? Zijn het gezichten vermengd met hun cultuur? Het is erg verwarrend om te zeggen dat elk gezicht een soort is, dat is belachelijk," zegt hij.

Er is een gezicht, zegt Waring, dat hij heeft op Mercury’s vele malen heeft gezien. Het gezicht heeft een grote bovenlip en "ziet eruit als een Neanderthaler", met een sterke neus en een diepe kin. Waring's opwinding over de mogelijkheid van buitenaards leven op Mercurius is voelbaar, en hij hoopt dat hij op een dag de kans zal krijgen om deze wezens te ontmoeten.