Mars Face / Inca Stad / Elysium Piramides / Utopia Faces

NIEUWE RESULTATEN VAN ABNORMALE STRUCTUREN OP MARS

Gevonden door MARINER 9 EN VIKING 1

Door Walter Hain

Sinds april 1998 heeft de Amerikaanse ruimtesonde Mars Global Surveyor duizenden nieuwe foto's van vreemde formaties op het oppervlak van Mars genomen, ook van het 'Gezicht op Mars", de "Stad van piramides", de "vesting" en de "Main piramide" in Cydonia en ook de "piramides" in Elysium, en de “Inca stad" in Mare Australe. Al deze beelden werden al gefotografeerd door Mariner 9 en Viking 1 en later gepubliceerd in diverse wetenschappelijke boeken in de afgelopen jaren. In de eerste plaats door mij, in diverse krantenartikelen, in Duitsland en Oostenrijk in 1979 en 1981, ook in de bekende Duitse populaire tijdschriften zoals Das Neue Zeitalter van december 1979 en februari 1980. In het Perry Rhodan Magazin van augustus 1980, een ingezonden brief aan BILD der Wissenschaft van januari 1981, en ​​in MAGAZIN 2000, van september / oktober 1981, onder de titel "Gab es einst doch Marsbewohner?" ("Misschien waren er ooit Marsbewoners?”). Ik had bij de eerste foto de term ”Mars face” gebruikt, voor deze mensachtige structuur in Cydonia en ik heb (met  hulp van JPL) van het liggende beeld in Cydonia de coördinaten opgegeven 40,89 graden Noord en 9.55 graden West. Deze locatie, met een tekening van mezelf, werd op grote schaal gepubliceerd in verschillende boeken en krantenartikelen (zie figuur 28, linker bovenhoek, in Mr. Hoagland boek 's "De monumenten van Mars" van 1987, het toont een onderzoek van V. Avinsky aan, een Russische Mars onderzoeker en lid van de Ancient Astronaut Society, AAS).


  Een van mijn kranten meldt "Gab es einst doch Marsbewohner?", gepubliceerd in het Duitse MAGAZIN 2000 van september / oktober 1981.


Mijn “Face” tekening uit 1978, gepubliceerd in mijn Duitse boek WIR, VOM MARS, Keulen 1979.

Op de navolgende pagina’s worden de nieuwste resultaten van de  Amerikaanse MARS Global Surveyor en de 2001 MARS ODYSSEY gepubliceerd. Met nieuwe beelden van de Europese Mars Express kunnen we, van deze ongebruikelijke en controversiële oppervlaktestructuur van Mars verdere details van andere "Faces" en Mars mysteries bekijken. Het gezicht en de "Stad van de piramides", gefotografeerd door VIKING 1 op 25 juli 1976.

De "Stad met piramides", gefotografeerd 1976 door VIKING 1 en de nieuwe in 2006 door de Mars Express.

De "Ruin of "Fortress", gefotografeerd door VIKING 1 (links) en door de MARS Global Surveyor (rechts).


 Het Cydonia gebied nabij het gezicht met de D & M-piramide (hieronder) gezien vanaf VIKING 1 in 1976.

Een computer gesimuleerde perspectief view van de Cydonia regio, geproduceerd uit beelden van Mars Express in september 2006.

De D & M-piramide (genoemd naar de ontdekkers  Vincent DiPietro en Gregory Molenaar ,

gezien door VIKING 1 (links), de MGS (midden) en de MARS EXPRESS (rechts).


 De belangrijkste piramide in de stad gezien vanaf MGS op 21 maart 2001.


 
Het beste beeld van het Gezicht op Mars in Cydonia van Mars Global Surveyor van 8 april 2001.

Oorspronkelijk grootte na de nieuwe beelden is 2,7-1,9 km. De hoogte is 380 meter.

De exacte locatie is 9,80 graden West en 41,09 graden Noord (350.2 oost).


 Computer gesimuleerd profiel, gezien vanaf de westkant van het Gezicht van de data van het beeld van de MGS.


 Een profiel gezien vanaf de westkant van het Gezicht van de data van de Mars Express van september 2006.


 Een ander profiel gezien vanaf de oostkant van het gezicht van de data van de Mars Express van september 2006.


 
NASA's Mars Reconnaissance Orbiter heeft een nieuw beeld van het gezicht gemaakt op 5 april 2007, met een hoge resolutie van 25 cm per pixel.


 De "Mound" of "Tolus", ten oosten van het Gezicht in Cydonia, gefotografeerd door de MGS en nog een "circulaire heuvel" in een beeld van 2001 MARS ODYSSEY.


 MARINER 9 beeld van "Elysium piramides" van 1972.


 De Elysium piramides door MARS Global Surveyor van 2004.


 
Een rapport van de 'National Enquirer' van 25 oktober 1977 over een "Oude Stad op Mars" waarin wetenschappers het "Inca Stad" noemen


 De "Inca Stad" op Mars gefotografeerd door MARINER 9 in 1972 en VIKING 2 in 1977.


 De "Inca Stad" op Mars gefotografeerd door MARS Global Surveyor in 1998.


 
De "tubes"of "tunnels" op Mars. Ze lijken ook op organische structuren.


 Organische structuren op Aarde, vergelijkbaar met structuren op Mars (bron:  Universiteit van Californië).

Wetenschappers denken dat de structuren op Mars gewoon zandduinen zijn.


 Het "T-vormige figuur", of misschien "de grote hamer op Mars", gevonden door Ken Lima , en diverse malen gepubliceerd.


 Het is eigenlijk niet een "T", maar een rechthoekig object. In een ander beeld van MGS (links) kunnen we de volledige structuur te zien. Het ligt de buurt van Olympus Mons.


Een ander beeld van MGS toont aan een soortgelijke structuur. Het is ook een detail onderdeel van een vreemd systeem van lijnen, rechthoeken en vierkante meters als van een oude stad. Het beeld toont het gebied ten zuiden van de Utopia Face (pijl). Zie hieronder.


 Dit is een afbeelding van een structuur, zoals een open briefenvelop in Elysium, nieuw gevonden door 2001 MARS ODYSSEY in 2005 en in eerste instantie gevonden door VIKING 1 en gepubliceerd in verschillende boeken.


 Dr. John Brandenburg heeft in 1984 twee 'gezichten' gevonden in de Utopia regio op Mars. Het beeld 086A10 is gemaakt op 15 september 1976 door Viking 1.


 2001 MARS ODYSSEY Orbiter heeft een zeer goed beeld van de Utopia Face gemaakt op 23 december 2006 geregistreerd met nummer V22286011.


 Een andere onderzoeker, Greg Orme, heeft dit gezicht gevonden in het MARS Global Surveyor archief, een "Bekroond Gezicht". Het is misschien 11 mijl breed en gelegen in Libië Montes.


 
Het oorspronkelijke beeld van het "gekroonde gezicht" in een canyon in Libië Montes gefotografeerd door MARS Global Surveyor in 1999.


 Een ander gezicht is in een krater in Sinus Meridiani, gevonden door kksamuria  op een afbeelding van VIKING 1.


 Het "gezicht" in de Meridiani krater in een betere resolutie, gevonden door 2001 MARS ODYSSEY in januari 2006.


 
Een ander gezicht in Meridiani, gefotografeerd door 2001 MARS ODYSSEY op 5 maart 2002,in vergelijking met het gezicht van God op het bekende schilderij van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel in Vaticaanstad.


 Het hele beeld, in de buurt van de Uzer Crater, gefotografeerd door 2001 MARS ODYSSEY van 2002. Misschien is het een fenomeen van licht en schaduw, maar het is interessant genoeg.


 
MGS heeft een zeer perfecte piramide- vormige berg gevonden.


 Kent Steadman heeft op een afbeelding van MGS een "Lake on Mars" gevonden, (zie bovenste foto). Het "meer" ziet er echt gespiegeld uit, maar water kan niet bestaan op Mars vanwege de lage atmosferische druk op het oppervlak van Mars. Maar het zou een strak materiaal kunnen zijn, gevormd door de aanwezigheid van water in het verleden. 

Een ander beeld van MGS, in de buurt van Appollinaris, in de evenaar regio op Mars (foto daaronder) toont hetzelfde effect. In die regio is de atmosfeer op het oppervlak warmer (ongeveer + 5 graden. Cel.).


 De "luchthaven" of de "grote wielen" in een VIKING afbeelding en later gevonden door de MARS Global Surveyor.


 De 'krater piramide "gevonden door  Dr. John Brandenburg  op de VIKING beelden in 1984 en op een afbeelding gevonden in 2001 en MARS ODYSSEY in 2004.


 De "water uitloop", een mogelijke geiser op Mars, het eerst gevonden door  Dr. Leonard J. Martin  in 1980 op twee Viking 1 afbeeldingen 775A10 en 775A11 van augustus 1978. Dr. Martin meldt: "dat de wolk, waarvan de schaduw blijkbaar duidelijk te zien is, een verticale kolom is van bijna een halve mijl hoog”. Hij werd snel en agressief uitgedaagd door een Viking-project wetenschapper Dr. Conway Snyder. 


 
Later, vond de MARS Global Surveyor, op 22 maart 2005 de precieze plaats, met een resolutie van 2,96 meter, na enkele shots van de nabije omgeving in 2003 en vond ook de 2001 Mars Odyssey orbiter op 14 maart 2007 de plaats, maar niet met een dergelijke resolutie. Beide orbiter beelden tonen geen 'uitloop'. De coördinaten zijn 79,35 ° W en 16,71 ° S, dichtbij Melas Chasma en Coprates Chasma, Valles Marineris.


 Deze "Little Martian" gevonden door een aantal internet-gebruikers in het najaar van 2007 is eigenlijk niet meer dan ongeveer 6 centimeter hoog. De afbeelding, ook bekend als de "Bigfoot on Mars", is ongeveer op 5 meter afstand van de rover Spirit. De rover zelf is ongeveer 2 meter in diameter en de heuvel aan de horizon, genaamd "Husband Hill", is op een halve mijl afstand van de rover. Het beeld werd gemaakt door de  Spirit op 6 en 9 november 2007, en de "Marsman" bewoog niet, dus hij leeft niet. Het is gewoon een zeer kleine rots. 


 Een andere "stad van de piramides" en ook een "krater piramide" werd gevonden door de MGS.


 Een mannelijk gezicht in Solis Planum gefotografeerd door Mars Reconnaissance Orbiter in 2007.


 Een mysterieuze "gat", 150 x 157 meter breed, op het oppervlak van Mars, in de buurt van Arsia Mons, gevonden door Mars Reconnaissance Orbiter in 2007. "Dark” kuilen in een aantal van de Martiaanse vulkanen, er wordt  gespeculeerd dat het om ingangen van grotten gaat.

Een eerdere HiRISE afbeelding zocht recht naar beneden en zag alleen de duisternis in deze put "


 Een "monoliet" op Mars, misschien in vergelijking met de monoliet de Hollywood-film 2001: A Space Odyssey, maar slechts enkele pixel (een 25 cm) hoog.


 Het Gezicht op Mars in Cydonia in de Hollywood-film missie naar Mars van 2000. Het Gezicht op Mars wordt ook genoemd in de Hollywood-film INVADERS FROM MARS van 1986. De piramide bergen op Mars zijn het perceel in de Hollywood-film Total Recall van 1990. Al is dat eigenlijk gebaseerd op mijn ideeën.


 Mars zegt "hallo!".


 
Het is grappig op Mars! Beelden van VIKING 1 (NASA) en MGS (NASA) en Mars Express (ESA). Wenkbrauw en leerling in de rechterhand ESA foto ingevoegd bij de auteur.


 Met liefde van Mars.

Andere abnormale afbeeldingen op het oppervlak van Mars, zoals een portret van Nefertiti, een hond, een dolfijn, een leeuwengezicht, een vogel, een vlinder of anderen zijn zichtbaar op deze websites: THE CYDONIAN CODEX  -  MARS NEWS.COM  -  THE MARS ARCHIVES  -META ONDERZOEK  - MARS NEWS

Deze site is bedoeld als een onderdeel van SAETI - Zoek artifacts van buitenaardse intelligenties SAETI.org

Bron:  http://www.saeti.org/index6.htm

Scott C. Waring, auteur van  ufosightingsdaily.com, zegt: "Ik hou er van om gebruik te maken van Google Mars, voor bewijs van oude aliens en zoals altijd, het laat me nooit in de steek. Hoewel Google samenwerkt met de Amerikaanse overheid om buitenaards bewijsmateriaal te verbergen, door slechts 25% van Mars te tonen is een gerichte kwaliteit goed, de meeste van Mars ... bijna 75% is opzettelijk wazig, zodat we niet eens de vormen van de bergen kunt bekijken. "

Datum van de ontdekking: 10 juli 2013.

Locatie van ontdekking: Tussen Gemini Scopuli Crater en Lonar krater, Mars.

Waring zegt: "Hier vond ik niet tien of twintig, maar letterlijk duizenden torenachtige structuren en in dit ene gebied hebben de structuren een metallic gouden tint. De gouden tint verandert van kleursoort, van hoe zwarte heuvels in goudkleur verandert, van een gouden kleur naar roze, tot een goudkleur in een groene tint; dit maakt het alleen maar meer duidelijk dat ze buitenaardse structuren hebben."

Ze meten tussen 90-120 meter tot hun top, deze gebouwen zijn gelijk aan de afmetingen van een voetbalveld. Dat is geen klein oppervlak voor elk gebouw. Kijk hoe ver de gebouwen uit elkaar staan. Er staan geen gebouwen naast elkaar die elkaar raken. Dit vertelt ons ook dat ze zijn gemaakt door intelligente wezens. 

Met bewijzen als deze zijn we langzaam NASA aan het dwingen om hun missie, om zaken te verbergen, te veranderen. Mensen komen met onthullend bewijsmateriaal en plaatsen dat in  boeken en tijdschriften. Daarom heeft NASA eind vorig jaar besloten om langzaam informatie te onthullen over het leven op Mars ... zoals recent bij het genoemde: 'ja er is water op Mars," en "er was ooit leven op Mars." Bekijk meer op  www.UFOsightingsDaily.com

Source: http://beforeitsnews.com/beyond-science/2013/07/thousands-of-golden-dome-structures-on-mars-near-lonar-crater-video-2442650.html

Breaking news – hout gevonden op mars

NASA heeft een foto vrijgegeven, een foto van een stuk hout ter grootte van een spoorwegbiels. Er is geen twijfel mogelijk, dat het object in de onderstaande foto een stuk hout is. NASA beweert herhaaldelijk dat Mars een woestijnplaneet is met helemaal geen leven. 

Waar zou een stuk hout met deze omvang vandaan moeten komen? Er zijn uitgestrekte bossen op Mars, die weg worden gehouden voor het publiek. Dit stuk hout ziet eruit alsof het naar de huidige locatie zweefde, en ligt gedeeltelijk verzonken in de bodem. De grond rond het stuk hout is heel interessant. Let op de platte rots vorming van de bodem en de spleten daar tussen in. Komt dit je bekend voor? Het lijkt op het bed van een opgedroogde vijver. Er moet een aanzienlijke hoeveelheid water in dit gebied geweest zijn, hoog genoeg op die biels op te heffen. De Mars Reconnaissance Orbiter laat zien dat grote delen van de Rode Planeet veranderd is door overstromingen. Deze droge vijver mag dan ook geen verrassing zijn.


 Bossen op Mars