Wat is er op de Maan? NASA’s verborgen agenda.

Neil Armstrong schreef geschiedenis door als eerste mens voet op de maan te zetten. Maar kennen wij wel de volledige geschiedenis van deze historische landing op de Maan, van de Apollo 11, op 22 juli 1969? En alles wat daarna is voorgevallen?

NASA heeft altijd ontkend dat de Apollo-astronauten (of anderen) UFO’s of andere E.T- gerelateerde zaken hebben gezien tijdens hun missies. Het nieuws – dat NASA de beelden van de eerste maanlanding ‘kwijt’ zou zijn – is echter het zoveelste mysterie in meer dan 40 jaar dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie omgeeft. Ze blijken ‘gewist’.

Gelukkig hoorden we dat de kopieën van de uitzending nog wel beschikbaar zijn en raad eens? Die zijn zelfs beter dan het al eerder bekende materiaal, want de beelden zijn ‘opgepoetst’. Ik krijg eerder het idee dat er dingen zijn ‘weggepoetst’.


1969: een giga doofpot is geboren

Als je mij tot voor kort vroeg wat voor beeld ik had van de maan, zou ik iets gezegd hebben in de trant van: een grijze zandbak met kraters, waar geen moer te beleven valt.

Natuurlijk kon ik me wel voorstellen dat het eind jaren ’60 spectaculair was dat de eerste mens een voet op de maan had gezet, maar aan de andere kant had ik ook zoiets van: ‘Wat moet je daar doen?!’

Wist ik veel dat de maan wordt beschouwd als het meest vreemde object in het (ons) bekende universum. Zo heeft het geen vaste kern, zoals elk ander planetair object. Het is of hol of heeft van binnen een erg lage dichtheid.

En zo heeft de maan nog wel meer eigenaardigheden (zo weten we niet waar de Maan precies vandaan komt) waardoor het begrijpelijk is dat de mens graag een bezoekje wilde brengen.

Het resultaat viel echter nogal tegen, tenminste dat vind ik als ik de publieke verhalen volg. De 2,5 uur die Neil Armstrong op de maan heeft rondgelopen, heeft niet meer opgeleverd dan wat foto’s, maanzand en stukjes rots voor nader onderzoek. Dus de legendarische uitspraak van Neil ‘Een klein stapje voor de mens, een geweldige sprong voor de mensheid’ nou ja, hij had mooi gesproken maar verder merkte ik ‘de geweldige sprong’ niet. Hoewel op de maan staan, an sich, is natuurlijk al een hele prestatie. Daar wil ik niet min over doen.

Armstrong: aliens hebben een maanbasis.

Ik begrijp nu dat het vooral een geweldige sprong had kunnen zijn, maar dat er kennelijk andere krachten werkzaam zijn, die er duidelijk geen baat bij hebben als de mens meer weet over zijn werkelijke historie. Volgens Neil Armstrong hebben extra terrestrials een basis op de Maan. Hoewel meerdere astronauten hun zwijgplicht hebben doorbroken, zoals mede-astronaut Buzz Aldrin, maar ook Gordon Cooper en Edgar Mitchell, heeft Neil altijd de anonimiteit gezocht. Tot op de dag van vandaag leidt Neil een kluizenaarsbestaan op zijn boerderij in Lebanon, in zijn thuisstaat Ohio. Twee jaar na zijn maanreis vertrok Armstrong bij NASA, zelden gaf jij interviews.

Neil begint zijn toespraak met zichzelf te vergelijken met een papegaai, dat hij alleen dingen zegt die hem verteld zijn te zeggen.

Hij zegt ook: ‘Er zijn nog grote plannen niet ontdekt… doorbraken, beschikbaar voor hen die de bedekkingen van de waarheid kunnen verwijderen…’


Neil Armstrong in zijn jonge jaren.

Aan de ene kant is het zeer aannemelijk dat hij moeite had met zijn sterrenstatus als ‘eerste man op de maan’, maar het zou ook te maken kunnen hebben met andere redenen. Zo gaf hij tijdens zijn toespraak – in 1994 op het Witte Huis ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van zijn maanlanding – een tipje van de sluier.

Achter hem zitten president Bill Clinton en vice-president Al Gore, die hij tijdens zijn toespraak af en toe ongemakkelijk aankijkt. Hij lijkt erg zenuwachtig en emotioneel en hij begint zijn toespraak met zichzelf te vergelijken met een papegaai, dat hij alleen dingen zegt die hem verteld zijn te zeggen. Hij zegt ook: ‘Er zijn nog grote plannen niet ontdekt… doorbraken, beschikbaar voor hen die de bedekkingen van de waarheid kunnen verwijderen…’

‘Armstrong heeft inderdaad twee UFO’s gezien’.

Ik las in dit artikel dat tijdens de live-uitzending van de maanlanding was te horen hoe astronauten melding maakten van vreemde lichten in een krater. De stem van ground control verzocht de astronauten om meer informatie, maar dat was het laatste wat te horen was over de ‘vreemde lichten’.

Dit staat in het boek ‘Boven Topgeheimen’ van de Britse ufo-onderzoeker Timothy Good. Interessant is dat Maurice Chatelain (voormalig hoofd van NASA Communicatie Systemen) in 1979 heeft bevestigd dat Armstrong inderdaad heeft gemeld dat hij twee UFO’s heeft gezien op de rand van een krater. “De ontmoeting was met gemeenschappelijke kennis bij NASA’, onthult hij. Chatelain heeft ook bevestigd dat Apollo 11 radio-uitzendingen werden onderbroken om het nieuws voor het publiek te verbergen.

90% van de moonshots hebben valse horizons!

Over de maanlanding circuleren talloze complottheoriën. Eén van de grootste is dat de maanlanding een hoax zou zijn. Zo is een kleine maar luidruchtige groep mensen ervan overtuigd dat de maanlandingen zijn opgenomen in een filmstudio. Zelf denk ik niet dat dit het geval is, hoewel er genoeg websites zijn die je inderdaad doen twijfelen.

Maar kijk vooral naar de prachtige documentaire Moon Rising van filmmaker Jose Escamillo. Het is het tweede deel van de documentaire UFO’s The Greatest Story Ever Denied. We hebben wel talloze foto’s kunnen bekijken van Neil Armstrong en Buzz Aldrin op de maan, maar Camillo zegt in Moon Raising: “90% van de moonshots hebben een valse horizon.” Hij laat dat ook zien, want de foto’s van de maanlanding zijn gemaakt met een Hasselblad Data Camera. Alle foto’s laten heel duidelijk een soort +’en zien, die over het hele beeld verschijnen, behalve bij de horizons!


Orion Nebula vastgelegd door 'Hubble'

In de documentaire zijn talloze beweringen naar mijn mening ijzersterk. Zo heeft ruimtetelescoop Hubble – die sinds de lancering door NASA op 24 april 1990 als een soort kunstmaan rond de aarde draait – nog nooit beelden van de maan getoond.

Volgens NASA zou de maan te helder zijn… Geloof jij dat als je kijkt naar deze prachtige foto van ons universum? De documentaire Moon Rising neemt je mee naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest, dus ook naar de ‘achterkant’ die wij niet zien vanaf de Aarde.

Opvallend zijn bepaalde bouwwerken (?) of ruimteschepen (?) of machines (?) die er te ‘zien’ zijn. Escamilla heeft geprobeerd datgene wat de NASA heeft ‘weggepoetst’ opnieuw zichtbaar te maken. Hoewel het moeilijk te zien blijft, is er zeker meer waar te nemen. Ook zie je maan in haar echte kleur. Dus niet die grijze zandbak, die ons zo vaak wordt voorgeschoteld, maar een soort bruin/zilver-achtig met blauw.

Opvallend zijn bepaalde bouwwerken (?) of ruimteschepen (?) of machines (?) die te ‘zien’ zijn. Escamilla heeft geprobeerd datgene wat de NASA heeft ‘weggepoetst’ opnieuw zichtbaar te maken.

NASA heeft weergaloze ontdekkingen gedaan.

In de film is Mike Barra regelmatig aan het woord. Samen met Richard Hoagland schreef hij het boek Dark Mission, The Secret History of NASA. Barra is ruim 25 jaar technisch adviseur voor ruimtevaartbedrijven. Hoagland is vroeger wetenschappelijk adviseur geweest voor de grote Amerikaanse nieuwszender CBS. Daarvoor kwam hij al bij NASA over de vloer tijdens de Apollo-vluchten, en later ook als adviseur voor NASA zelf.

In het boek toont het duo aan dat NASA niet is wat ze zeggen te zijn en dat het regerings-agentschap weergaloze ontdekkingen heeft gedaan op de Maan en Mars (laatste in dit artikel buiten beschouwing gelaten).


The Shard

Zo is NASA een militaire organisatie en geen open, burgerlijke organisatie zoals de meesten denken. NASA heeft een eigen geheime agenda en wordt voor het grootste gedeelte geleid door mensen van de vrijmetselarij. De ruimtevaartorganisatie beschikt inmiddels over meer dan een miljoen foto’s van de maan. Waarom de meeste foto’s van de maan dan niet openbaar zijn, is de eerste grote vraag.

De foto’s die dat wel zijn, die zijn grotendeels bewerkt. En dat is inmiddels op wetenschappelijke wijze aangetoond (zie Dark Mission & Moon Rising). Wat ook vreemd is in mijn ogen, is dat NASA-medewerkers het originele maanlanding materiaal nog nooit hebben gezien. Laat staan dat de baanbrekende video’s in 1969 ooit ter beschikking zijn gesteld aan iedereen die daarin geïnteresseerd was. En dan nu dit verhaal… Zouden de media van zulk nieuws ook niet achter hun oren gaan krabben?

In Moon Rising vertelt Barra iets meer over de bouwwerken op de Maan, die te zien zijn op de eerste generaties maanfoto’s en anomalies worden genoemd. De foto’s heeft Hoagland uitgebreid onderzocht met hulp van wetenschappelijke foto-experts. Barra vertelt dat Hoagland zodoende o.a. ‘The Shard’ heeft ontdekt; een glazen bouwwerk van bijna 1 kilometer hoog. Evenzo beroemd is The Castle, ook ontdekt door Hoagland. Het geometrische object lijkt wel een overblijfsel van een soort muur of bouwwerk.

Ruimtedokter Werner von Braun:

“We worden geconfronteerd met krachten, die veel sterker zijn dan we tot dusver hebben aangenomen. En van wie de manier van opereren op dit moment voor ons onbekend is.”

Why NASA never returned to the moon?

NASA is sinds 1972 niet meer teruggeweest naar de Maan. In dit verband is het ook interessant om te kijken naar de documentaire Why NASA never returned to the moon? Ik heb bepaalde fragmenten gezien en zo zegt de voice-over dat het er volgens sommige astronauten ‘wemelt van de aliens’. Waardoor UFO-onderzoekers niks anders kunnen concluderen dat NASA is afgeraden ooit nog terug te keren naar het maanoppervlak.

 

 Werner von Braun

Tijdens het kijken naar deze docu passeerde ook een citaat uit 1959 van Werner von Braun, de grote man achter de ontwikkeling van de Amerikaanse raketten en de held achter het Amerikaanse ruimtevaartprogramma. Hij zei: “We worden geconfronteerd met krachten, die veel sterker zijn dan we tot dusver hebben aangenomen. En van wie de manier van opereren op dit moment voor ons onbekend is.”

 ‘In deze tijd wordt de maan sterk gecontroleerd. (…) Buitenaardsen en anderen hebben vele bases op de maan, en als het erop aankomt hebben aardbewoners weinig invloed.

Het zijn de buitenaardsen die de touwtjes eigenlijk echt in handen hebben. Jullie technologie, ofschoon snel vorderend, kan zich in de verste verte niet meten met de biotechnologie van voelende ruimtevaarders.

Jullie zijn beginnelingen in het spel, en jullie missen een levensbelangrijke sleutel, want jullie zintuigen en de essenties van jullie fysieke wereld, structureren de werkelijkheid op een bepaalde manier.’

Verborgen ruimteprogramma.

Ik herhaal even het fragment: ‘Buitenaardsen en anderen hebben vele bases op de maan’. Misschien heeft NASA dus al een basis gebouwd. In Moon Rising vertelt Barra dat hij denkt dat NASA er een tweede verborgen ruimteprogramma op nahoudt, met technieken waarbij de Space Shuttle verbleekt. Niemand weet precies waarom NASA zo geheimzinnig doet, maar in feite maakt de ‘maandoofpot’ deel uit van een groter geheel dat behoort tot het grootste geheim uit de moderne geschiedenis.

Net schreef ik al dat onze eerste stap op de maan een geweldige sprong voor de mensheid had kunnen zijn. Echter, nu deze materie in de grootste doofpot allertijden zit, zouden we ons kunnen afvragen of de geheimhouding het niet de grootste bedreiging voor onze wereldveiligheid is.

“In deze tijd wordt de maan sterk gecontroleerd. (…)

Buitenaardsen en anderen hebben vele bases op de maan, en als het erop aankomt hebben aardbewoners weinig invloed.

Het zijn de buitenaardsen die de touwtjes eigenlijk echt in handen hebben.”

Volgens mij behoren de maanmissies ook tot de zogenaamde USAP’s; niet erkende speciale toegangsprojecten (Unacknowledged Special Access Projects) In het artikel Hoe je het grootste geheim uit de menselijke geschiedenis bewaart vertelt Steven Greer – van het Disclosure Project - meer over een USAP. Steven Greer:

“Het is een topgeheim, een onderverdeeld project wat speciale toegang vereist, zelfs voor hen met een top geheime clearance, EN, het is niet erkend. Dat betekent dat als iemand, om het even wie, inclusief uw superieuren, inclusief de commandant en de chef, of de president u erom vraagt, u antwoordt dat een dergelijk project niet bestaat, U liegt.

Mensen binnen de USAP’s zijn dodelijk serieus in het geheim houden van hun project en zullen nagenoeg alles doen het verhaal verborgen te houden en daarbij zowel andere beambten als het publiek opzettelijk verkeerde informatie verstrekken.”

Geheimhouding een bedreiging voor wereldveiligheid

Misschien heb je nu twee vragen: waarom is geheimhouding dan een bedreiging voor onze wereldveiligheid en waarom zou openheid over de maanmissies (en het UFO-fenomeen) een ‘geweldige sprong voor de mensheid’ kunnen zijn? Volgens Greer beschikt de geheime regering (waar NASA deel van uitmaakt) over ruimteschepen en buitenaardse technologieën, waarmee sinds de jaren ’30 experimenten worden gedaan. (Lees ook deze getuigenis van Clifford Stone voor meer begrip).

Opnieuw Steven Greer: “Denkt u zich eens in hoe dit project er 70 jaar later uitziet. Er zijn 70 jaar en ontelbare miljarden gespendeerd aan verschillende aspecten van dit project: het terugontwikkelen van buitenaardse technologie om uit te zoeken hoe het werkt.”


Steven Greer

Volgens Greer bestaan er hierdoor op onze aardbol zeer geavanceerde technologieën, op basis van vrije energie, waardoor vervuilende, fossiele brandstoffen – zoals olie, kolen en gas -compleet overbodig zouden zijn. Nooit meer benzine tanken, geen hoge energierekeningen meer, geen milieuvervuiling en olie-oorlogen worden ook volstrekt overbodig.

In verkeerde handen, kunnen deze technologieën bijvoorbeeld gebruikt worden voor het (door)ontwikkelen van ultra geavanceerde nucleaire wapens. Laten we weer even terug gaan naar de maan, die op circa 148.750 kilometer van onze aardbol afligt.

De Bush-regering was zeer gebrand op een terugkeer naar de maan en wel zo snel mogelijk. Waarom was dat? Ik ben er nog niet helemaal achter, maar kan me zo voorstellen dat het te maken heeft met het ruimteschild… Want wat worden we geacht te geloven over een ruimteschild.

De machtselite wil de Aarde controleren vanuit de ruimte.

De VS willen een ruimteschild omdat ze zich ernstige zorgen maken over de spreiding van o.a. nucleaire wapens door landen als Iran. Een ruimteschild kan bepaalde delen van de wereld beschermen. Project ‘Star Wars’ van president Ronald Reagan wordt hiermee nieuw leven ingeblazen.

We kunnen ons echter afvragen (ook al worden we door media en politiek enorm bang gemaakt met nucleaire dreigingen)of het ruimteschild wel bedoeld is om delen van de Aarde te beschermen of dat het schild gebruik wordt om oorlog te voeren met … E.T’s! Snel naar de indrukwekkende getuigenis (uit het Disclosure Project) van Dr. Carol Rosin gaan. Zij was van 1974-1977 de woordvoerder van Werner von Braun in de laatste jaren van zijn leven.

We kunnen ons echter afvragen (ook al worden we door media en politiek enorm bang gemaakt met nucleaire dreigingen)of het ruimteschild wel bedoeld is om delen van de Aarde te beschermen of dat het schild gebruik wordt om oorlog te voeren met … E.T’s!

Von Braun was dè man achter het Amerikaanse ruimtevaartprogramma. Hij is één van de mannen die na de Tweede Wereldoorlog (Von Braun was nazi/SS’er) naar Amerika werden overgevlogen (Operatie Paperclip) zodat gebruik gemaakt kon worden van hun kennis en kunde.

Rosin doet in haar getuigenis een belangrijke onthulling: “Von Braun was ongeneeslijk ziek en had kanker maar hij verzekerde me dat hij nog genoeg jaren zou leven om mij te vertellen over het spel dat wordt gespeeld. Het spel waarbij grote inspanning worden verricht om de ruimte te bewapenen, om de Aarde te controleren vanaf de ruimte en de ruimte zelf.”

Galactische oorlog gaande?


Volgens mij is er een soort galactische oorlog gaande.

 Wow dit is heftig man!! Nu snap ik nog meer waarom NASA zo geheimzinnig doet over de maanlandingen. Von Braun vertelde Rosin de strategie van de machtselite in de jaren die zouden gaan komen, en wonderwel heeft hij tot nu toe gelijk. Rosin: “Hij vertelde me dat eerst de Russen zouden worden beschouwd als de vijand (Koude Oorlog & communisme), daarna zouden de terroristen (Islam & 9/11) als de vijand worden beschouwd, vervolgens zouden asteroïden een gevaar vormen en de grappigste van allemaal was dat hij me zei dat aliens onze gezamenlijke vijand zouden worden. Regelmatig zei hij: “En vergeet niet Carol, de laatste troefkaart die ze in handen hebben is de ‘Alien-kaart’. We bouwen wapens in de ruimte tegen aliens en het is allemaal een leugen.”"

Regelmatig zei hij: “En vergeet niet Carol, de laatste troefkaart die ze in handen hebben is de ‘Alien-kaart’. We bouwen wapens in de ruimte tegen aliens en het is allemaal een leugen.”

Volgens mij is er al een soort ‘galactische oorlog’ gaande… Het wordt erg bizar vind je niet? Maar stapsgewijs merk ik dat de waarheid nog vreemder is dan science fiction.

Laat ik je tot slot voor dit artikel meenemen naar een fragment uit de documentaire Save The Moon, te zien op YouTube. Daarin vertelt de gepensioneerde Colonel Ross Dedrickson, die jarenlang heeft gewerkt voor US Air Force in de commissie Atomic Energy, over buitenaardse interventie (‘keer op keer’) toen de nucleaire wapens de ruimte in werden gestuurd richting de maan. Hij bespreekt een voorval in 1964 waarbij een kernkop werd afgevuurd vanaf Vandenberg Air Force Base richting het maanoppervlak. “Een paar nucleaire wapens zijn de ruimte in gestuurd voor wetenschappelijk onderzoek maar vernietigd door extra terrestrials.”

In het boek Disclosure (waarin alle getuigenissen van het Disclosure Project zijn opgetekend) vertelt hij daar wat meer over. “Buitenaardsen zijn erg bezorgd omdat het onze ionensfeer nadelig beïnvloed. In feite waren de buitenaardse ruimteschepen niet in staat om te opereren vanwege de vervuiling in het magnetisch veld, waar zij voor (hun voortbeweging – TK) van afhankelijk zijn. (…)

In de jaren ’70 en ’80 – toen we probeerden nucleaire wapens op de maan te laten ontploffen voor wetenschappelijk onderzoek en andere dingen – was dat onacceptabel voor buitenaardsen. De E.T’s vernietigden de wapens toen ze richting de maan gingen. Ongeacht door welke regering ze worden gelanceerd, de E.T’s hebben keer op keer laten zien dit onacceptabel is.”

NASA treft voorbereidingen om maanoppervlak te bombarderen..

Niet dat we onder de indruk zijn… Zo verscheen er een bericht in Telegraph.co.uk dat NASA voorbereidingen treft om vanaf Cape Canaveral de maan te bombarderen! In Save The Moon wordt zelfs een exacte datum genoemd: 9 oktober 2009. In die documentaire wordt verteld dat het gaat om een nucleaire bom van twee ton! Wetenschappers verwachten dat de impact zo krachtig zal zijn dat de brokstukken vanaf Aarde zichtbaar zullen zijn.

Dit is in strijd met het Internationaal Ruimteverdrag. Ik ben benieuwd wat we daarvan zullen merken op Aarde en of we iets gaan merken van buitenaardse interventie. Kennelijk wordt er een heftige machtstrijd gevoerd in de ruimte en op de maan. De vraag is nu: wanneer doet president Obama een boekje open over buitenaards leven? En hoe wordt dat gebracht: als goed nieuws of als slecht nieuws? Gezien de tekenen aan de wand had Von Braun gelijk: als slecht nieuws.

Niemand weet natuurlijk wat er exact gaat gebeuren. Zelf ben ik positief over onze toekomst en vind ik het een prettig idee dat we hulp krijgen van ‘buitenaf’. Ik geloof niet dat buitenaardsen gevaarlijk zijn. Ik denk eerder dat deze wezens technisch en spiritueel veel verder ontwikkeld zijn dan wij. Zo denk ik ook dat ze een soort leidend principe hebben afgesproken dat lijkt op dat van Star Trek – het natuurlijke proces van minder ontwikkelde planeten niet verstoren, tenzij er specifiek om hulp gevraagd wordt, of tenzij het nodig is om een grote catastrofe te voorkomen.

Toen onze planeet nucleaire capaciteiten ontwikkelde in WOII, begonnen veel buitenaardse soorten veel meer aandacht te besteden aan wat er zich afspeelde op Aarde. Dit verklaart de grote toename in UFO-waarnemingen tijdens en na de WOII en… ook nu. Nog nooit waren er zo veel meldingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s) als de afgelopen zes maanden. Dat heeft volgens mij niet alleen te maken met de komst van mobieltjes.

De E.T.’s zijn technisch en spiritueel veel verder ontwikkeld dan wij en zij hebben een soort leidend principe afgesproken; het natuurlijke proces van minder ontwikkelde planeten niet verstoren.

Waarheid aan het licht.

Eigenlijk zie je dat de waarheid steeds meer aan het licht komt. Of beginnen we ons te herinneren wie we zijn? Volgens mij is er achter de schermen bij de machtselite grote paniek gaande en worden er allerlei kunstgrepen uitgehaald om de macht te behouden, angst te zaaien en de mensen dom te houden. Neem bijvoorbeeld de varkensgriep en de economische crisis. Het is heel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen worden wakker geschud… zodat we op zoek gaan naar de waarheid en ons bewust worden dat we een keuze hebben.

Dat we in feite onze macht veelal onbewust uit handen hebben gegeven. Is de wereld niet een afspiegeling van onszelf? En helpt deze tijd ons het beste uit onszelf naar boven te halen? Volgens mij gaan we gigantisch versteld staan (in positieve zin) over wie we zijn en waar we vandaan komen. Theorieën die nu voor onmogelijk worden gehouden, zullen wellicht bewaarheid worden.

Wie heeft de Maan gebouwd?

Om in het thema van de maan te blijven, weet ik nog een paar ‘leuke’. Ik kwam in Frontier Magazine (aug/sept 2006) een artikel tegen met als titel: ‘Wie heeft de maan gebouwd?’ Zo heet het boek van de Britse schrijver Christopher Knight.

In dat boek stelt Knight enkele fascinerende kwesties aan de orde, zoals: ‘Kan de maan kunstmatig zijn?’ En: ‘Kan het zelfs hol zijn?’ En: ‘Is de maan echt ontstaan door gelukkig toeval of is er sprake van een blauwdruk en zo ja; wie was de architect?’

In het boek worden allerlei steekhoudende conclusies aangedragen waarom de Maan niet een natuurlijk hemellichaam is, maar zeer wel mogelijk ontworpen om leven op Aarde mogelijk te maken.

Op de titel van het boek wordt in het artikel – waarbij de schrijver wordt geïnterviewd – geen duidelijk antwoord gegeven. De schrijver zegt: ’We hebben drie mogelijkheden: God, buitenaardsen of mensen.’ Wat denk jij?

Misschien behoor jij wel tot die kleine groep mensen die denkt dat de Maan een ruimteschip is. Steven Greer (die ikzelf zeer hoog heb zitten dankzij zijn jarenlange inspanningen voor o.a. het Disclosure Project) raadt op zijn website www.cseti.org het volgende boek aan: Our Mysterieus Spaceship Moon van Don Wilson.

Ook in dit boek wordt gesteld dat de maan hol is (wat veel storingen veroorzaakte bij de eerste maanruimtevaartuigen), maar stelt zelfs dat daarbinnen ruimtestations kunnen zijn. Het kan wel een mogelijke verklaring zijn voor het feit dat Neil Armstrong en medeastronaut Buzz Aldrin vreemde lichten in een krater zagen…