Een wilde oorlog tussen China en buitenaardsenSommige oude geschriften van China, voorafgaand aan hun kalender met maar liefst 300 jaar,  suggereert dat de noordelijke regio's werden aangevallen door buitenaardse krachten. Deze buitenaardse legers bouwden piramides, onderwierpen de mensen en streden uitdagend als Aziatische krijgsheren.

Nog een ander inheems ras, was op dat moment in hetzelfde gebied en nam deel aan de strijd. Reusachtige mensen, van 3,6 meter lang met vlammend rood haar in leren pakken en gewapend, hielp de buitenaardse indringers af te weren. Het was een tijd waarin enorme reuzen over de aarde zwierven. Ze redden China - en misschien wel de wereld. Zecharia Sithin sprak van de Annunaki en andere onderzoekers spraken over de verschrikkelijke lucht-  en nucleaire oorlogen die 25.000 tot 30.000 jaar onder twee geavanceerde stadstaten uitbraken in wat nu India in het noorden is en de grote Gobi woestijn van Mongolië. Maar weinigen zijn in het Westen bekend met de oorlog die uitbrak tussen de eerste volkeren van China, de meedogenloze aliens en legendarische roodharigen reuzen op het grondgebied van het bevroren Noorden.


De verschrikkelijke oorlog tussen Chinese legers en Aliens.


Oude overblijfselen wijzen op een oorlog tussen reuzen en vreemdelingen -
een verschrikkelijke oorlog.

Overblijfselen van informatie en mythen onder sommige volkeren van Noord-China en het zuiden van Siberië hebben betrekking op het verhaal van een verschrikkelijke invasie uit de lucht,
toen de Goden naar beneden kwam en slaven maakten van de goddeloze mens.

Stukjes informatie over de oorlog blijven

Hoewel de eerste verslagen van de oorlog, die eeuwen duurde, werden uitgehouwen in archaïsche Jiaguwen tekens - geschreven taal die de moderne Chinese kalligrafie ontwikkelde - op de schouderbladen van runderen en op halsschilden van de schildpad, zijn de historische gebeurtenissen niet bewaard gebleven voor de moderne tijd.

 
Jade artefact: met het gezicht van de vreemdelingen

Maar de essentie van de gebeurtenissen en de gevolgen daarvan werden doorgegeven op de overblijfselen van enkele van de vroegste schriftelijke stukken rijstpapier.

  
De boze 'goden' vielen het weerloze voorouderlijke China aan.

Reconstructie van de invasie
Schepen van een ander sterrenstelsel waren aangekomen in het noorden van China, jaren voordat de Chinezen hun kalender maakten. Volgens Aziatische onderzoekers, is de Chinese kalender ontstaan ​​in de 14e eeuw voor Christus. Maar anderen beweren dat een keizer, genaamd Huang, de kalender al lang had uitgevonden. Legenden zeggen dat het werd uitgevonden rond het jaar 2637 voor Christus.


Ontbrekend fragment van een oud manuscript, verwijst naar een gevecht.

De officiële kalender lijkt in te stemmen met deze laatste release en viert het westerse jaar 2012 als het Chinese jaar van 4710. Voortzetting vanaf dat nummer begon de kalender in de 27e eeuw voor Christus. De buitenaardse invasie, onderwerping en de daaropvolgende oorlog begon ergens in de 30e eeuw voor Christus. Hoewel er geen verslag is van Jiaguwen tijdens die periode, vertegenwoordigd  een rots die 3000 jaar geleden is uitgehouwen de binnenvallende aliens. Een Chinese wetenschapper heeft onlangs een prachtige gegraveerde steen ontdekt in de buurt van Guangdong, een provincie aan de kust van de Zuid-Chinese Zee. Deze gegraveerde steen past als een puzzelstuk van deelname door China in een interstellaire oorlog.

 
Wetenschapper zegt: alien snijwerk, is ongeveer 3000 oud.

De vertegenwoordiging door buitenaardsen komt ook overeen met oude platen: de aliens waren lange, dunne wezens, droegen vaak ademhalingstoestellen (helmen) als ze voor langere tijd van hun schepen waren en ze hadden helmen met twee of drie antennes, die zo dun als bamboescheuten waren, zo werd beschreven door de schriftgeleerden die de oorlog beschreven.

 
Oude Chinese schijf, verteld een buitenaardse oorlog.

Daarna kwamen de aliens in de regio en zij dwongen de volkeren tot slavenarbeid. De mensen werden, in China, gedwongen om piramides te bouwen en ze werden geïnstrueerd om buizen te plaatsen, die ontworpen waren om (mysterieuze) grondstoffen (goud?) uit de diepten van de aarde te halen.

 
Chinese wetenschappers zeggen dat deze piramide van buitenaardse oorsprong is.

Honderden piramides staan er in China. Sommige wetenschappers van universiteiten geloven dat enkele Chinese piramides tienduizenden jaren oud zijn. De structuren zijn mysterieus voor de oude Aziatische cultuur, die niet zijn gebouwd zoals de piramiden van de Egyptenaren en later bij de Meso-Amerikaanse culturen. De piramiden werden niet gebruikt voor een religieus doel. Velen stierven tijdens de buitenaardse bezetting en op basis van wat kan worden afgeleid uit de verspreide geschriften en regionale mythen, die nog steeds bestaan, zijn er een reeks opstanden geweest want men probeerde de buitenaardse meesters te verslaan, maar elke opstand werd bloedig neergeslagen.


De Vikingen hadden ook legenden van reuzen, zij kwamen uit het  noordwesten

Een oud ras van reuzen, van wie de voeten op de grond van elk continent hebben gelopen,   kwamen redding brengen in de regio van de onderdrukte slaven. De skeletten van de reuzen, ook als mummies en artefacten bestaan ​​tot op de dag van vandaag. 


Gemummificeerde overblijfselen van een roodharige reus in een Chinese Museum

Ze werden in Amerika bekend, in heel Azië, Siberië en Europa: de roodharige reuzen, in sommige gebieden werden ze Guerrero genoemd, ze droegen wapens en waren zo’n 3,6 meter lang. De reuzen waren bovennatuurlijk sterk, zij konden de aliens optillen en hun rug breken en zij terroriseerde de mystieke indringers met daden van wreedheid, terreur en fysieke moed.
 

Een alliantie tussen de Aziatische en gigantische aliens

Hoewel de aliens geavanceerde wapens hadden, was de felheid en de onbevreesdheid van reusachtige roodharigen van dien aard dat de aliens uiteindelijk vertrokken. 5.000 jaar na het einde van de oorlog, zijn de vreemdelingen niet teruggekeerd en de dorpelingen spreken nog steeds vurig over de oude veldslagen, in de hoop dat de aliens nooit meer terugkeren.