NASA-klokkenluider: “Er zijn alien maanbases”

De voormalige manager van de data- en foto-controle-afdeling van het ‘National Aeronautics and Space Administration, (NASA), Ken Johnston, die tijdens de Apollo-vluchten werkte voor de afdeling ‘Lunar Receiving Laboratory’, is ontslagen omdat hij de waarheid sprak..!

Eén van de foto's waarmee de Apollo-astronauten terugkwamen, en die heelhuids door de 'censuur' van de NASA is gekomen, is bovenstaande foto dat geen 'natuurlijk object' is en op het maanoppervlak ligt.
Volgens Johnston kwamen de Apollo-astronauten terug van hun maanreizen met fotografisch bewijs van bijzondere voorwerpen die ze gevonden hadden tijdens de tripjes die ze met hun maankarretjes maakten. De foto’s die werden gemaakt tijdens deze zogenaamde EVA’s (Extra-Vehicular Activities) dienden te worden vernietigd, aldus Johnsten, toen hij voor NASA aan het werk was in het Jet Propulsion Laboratory (JPL), maar hij zegt dat hij dit weigerde te doen. Toen hij met zijn informatie naar buiten ging, werd hij ontslagen als medewerker van JPL. In een persbericht laat de directeur van het SSA-programma bij JPL, mevrouw Kay Ferrari weten, dat Johnston ontslagen is, omdat hij publiekelijk zijn werkgever zou hebben bekritiseerd! Toen Johnston weigerde om zijn ontslag eervol te aanvaarden, werd hij op staande voet, zonder verdere opgaaf van reden, ontslagen.

Boeken zoals deze, maakten al vroeg melding van allerlei vreemde zaken op het maan-oppervlak. Na zijn abrupte ontslag, gaf Johnston aan dat hij zijn buik ervan vol had, dat de Amerikaanse overhead meer dan 40 jaar bewijs heeft achtergehouden, van historische Alien-steden op de maan. “Ik heb helemaal niets meer te verliezen”, aldus Johnston, “Ik heb een meningsverschil met NASA en dan wordt ik plotseling ontslagen”.
Al vaker zijn bewijzen opgedoken van grote structuren op de maan. Onder deze structuren bevinden zich waarschijnlijk ook bases aan de achterkant van de maan, de kant die nooit in beeld komt van onze telescopen op Aarde. En natuurlijk bevestigen al deze verhalen en hardnekkige geruchten de uitspraken van Johnston.

Ruimtewetenschapper woedend over NASA-doofpot! mars news.de  vind je heel veel fotografisch bewijs..!

Ken Johnston is dus niet de enige die nog een robbertje uit te vechten heeft met NASA..! Een andere wetenschapper die al eerder uitspraken in deze richting deed, is Gilbert Levin. Hij beweert dat er biologische experimenten zijn uitgevoerd op het oppervlak van Mars die  aantoonden dat er leven in de bodem van deze ‘rode planeet zit’… Levin was de wetenschapper die toezicht hield op dit experiment in 1976, toen een van de VIKING-Marslanders op het oppervlak van Mars was geland. Gilbert Levin is ook de man die onophoudelijk verdachtmakingen over NASA blijft uiten.
Gilbert Levin formuleerde het zo in een artikel van National Geographic in juni 2003: “Wij ontvingen positieve data van de VIKING-lander, die overeenkwamen met alle, van te voren opgezette criteria, op basis waarvan we zouden concluderen dat er microbiologisch leven op Mars aanwezig is”.
Deze prominente wetenschapper is zó boos op NASA dat hij zelfs zijn eigen website opende, http://www.gillevin.com/ om de wereld attent te maken op het feit dat er daadwerkelijk leven is ontdekt op deze ‘Rode planeet’.. En daarover gesproken…

De kleur van bedrog…
Veel ruimtewetenschappers hebben NASA uitgedaagd om een andere fraudezaak te openbaren, een zaak die al tientallen jaren de gemoederen bezig houdt. Het gaat hier dan om de kleur van Mars. Vele jaren lang onthult NASA foto’s van Mars, waarin een rode atmosfeer te zien is en een roestig rood landschap. Het leek NASA te lukken om dit beeld van Mars in het wereldgeheugen in te prenten, totdat onafhankelijke Mars-missies werden ondernomen door ESA, het European Space Agency, oftewel het Europese ruimte-programma. ESA kwam met foto’s van Mars tevoorschijn waarop zowel de atmosfeer als het oppervlak van Mars volledig anders was, dan NASA ons al die tijd liet geloven. Het blijkt dat het Marsoppervlak gewoon heel veel weg heeft van dat van de Aarde..! Een pastel zalmkleurig landschap dat veel weg heeft van het landschap zoals je dat in het Zuid Westen van de VS aantreft..! Maar ook de werknemers van de NASA zijn natuurlijk ook maar mensen, die hun foutjes maken..! Kijk eens naar een van de meest onthullende ‘frauduleuze’ fouten die NASA presteerde te maken. Hierboven zie je een foto van een NASA-persconferentie, waarbij achter de mensen/wetenschappers van NASA, die deze persconferentie geven, een foto van het Marsoppervlak wordt getoond, die is gemaakt door de zojuist gelande MARS-Rover. Maar deze foto is kennelijk per ongeluk nog NIET bewerkt..! Hoe men dit te weten is gekomen..? Wel eenvoudig.. Dezelfde foto verschijnt korte tijd later in het openbare archief van NASA, in de uitvoering zoals je de kleine foto eronder ziet..! Rood en onherbergzaam.. Zo wil NASA kennelijk dat wij Mars (blijven!) zien!

Je kent het spreekwoord: ‘Al is de leugen nog zó snel, de waarheid achterhaalt haar wel’… Nou wat dat betreft kan NASA in dit opzicht een deuntje meezingen..! Wanneer NASA foto’s vrijgeeft van het oppervlak van Mars en daarop delen te zien zijn van de Marslander, dan is daarop ook regelmatig een Amerikaanse vlag te zien, als embleem op het ruimtevaartuig. Maar wat blijkt? Deze emblemen zijn helemaal off-color. Te rood/roze… En als er dan, met computer-fotoshop technieken, dit roze/rood wordt weggefilterd, zodat de juiste Amerikaanse vlagkleuren te zien zijn, dan blijkt ook het achterliggende Marslandschap zich ineens een stuk vriendelijk te tonen dan in de eerste foto..! Eén van de wetenschappers die hierover veel gepubliceerd heeft is Holger Isenberg, op zijn Duitse website:

Oud-NASA medewerkster én uiterst geloofwaardig klokkenluidster Donna Hare

Meer controverse over foto’s…
Voormalig NASA-medewerkster Donna Hare is één van de andere klokkenluiders, die NASA heeft beschuldigd van het manipuleren, verdoezelen en bewerken van duizenden foto’s, gedurende vele, vele jaren..! Zij is naar buiten gekomen met het bericht dat deze overheidsinstantie (die feitelijk onder het Amerikaanse Ministerie van Defensie valt!) bezig is geweest om bepaalde bijzondere afwijkingen op bepaalde maanfoto’s weg te poetsen. De mooie Engelse term die hiervoor wordt gebruikt heet ‘smudgen’, wat in het Nederlands inderdaad als ‘wegpoetsen’ te vertalen is. Donna Hare was, toen zij werknemer was bij NASA, betrokken als technische specialist op het gebied van illustraties en fotografische dia’s. Zij is meermalen onderscheiden voor dit werk, o.a. voor het vele werk dat werd gedaan om de enorme fotoserie te bewerken, die de Apollo-maanlandingen opleverden. Onder deze onderscheidingen zijn de ‘Apollo 11 Achievement Award’, de ‘Skylab Award’ en de uitreiking van een speciale herdenkingsmedaille voor bijzondere service gedaan tijdens de speciale Apollo-Soyuz, Ameriaans-Russische ruimtemissies. Met de huidige stand van computertechnische software, is het eenvoudig om vast te stellen, dat NASA inderdaad veel, heel veel Maan- en Marsfoto’s heeft gemanipuleerd. Je dient te bedenken dat de software uit die tijd, vaak (en gelukkig!) onvoldoende was om foto’s dusdanig te bewerken, dat dit bijna onzichtbaar was.

Wat wil NASA dan dat je NIET ziet..?

 

Astronauten Cernan en Schmitt van Apollo 17

Aldus de aantekeningen van Joe Szostak, die schrijft: ‘Nadat Cernan van de eerste schok was bekomen, realiseerde hij zich dat dit geen menselijke schedel zou kunnen zijn. Het was tenslotte een schedel die hij gevonden had in het afval van een inslagkrater. Deze inslag-krater had allerlei rommel blootgelegd, dat nét onder het maanoppervlak had gelegen… Maar omdat het hier ging om een fossiel been, zou dit nooit een dergelijke impact hebben overleefd, en in stukken zijn aangetroffen.
Bovendien zou de extreme invloed van de straling van de zon en de kosmische straling op de maan, ertoe hebben geleid, dat een dergelijk fossiel van organisch materiaal al lang tot een fijn poeder zou zijn gereduceerd. Dit object was derhalve onmiskenbaar van mechanische bron. Kleurenvergrotingen toonden aan dat het ‘hoofd’ een duidelijke rode streep had, op de plaats waar de bovenlip zou zitten, een detail dat duidelijk geschilderd leek of geanodiseerd was op het object. Hoewel de onderkaak leek te missen, was het onmiskenbaar uit compositiefoto’s en vergrotingen van foto’s, dat het hoofd 2 oogkassen had, een voorhoofd, wenkbrauwheuvels, een neus met neusvleugels, 2 wangbotten en de bovenste helft van de kaak.

Het 'hoofd van de robot', zoals gefotografeerd door Cernan en Schmitt

Astronaut Cernan omschreef het gebied als ‘een mysterieus uitziende plek’. Veel rotsen hadden uitzonderlijke spectrale eigenschappen, waardoor het zonlicht weerkaatste alsof het ging om kristal of om glanzend gepolijste metalen dozen. Deze foto geeft een vergroting van het aangetaste hoofd, dat gefotografeerd is in de ‘Shorty Crater’ door Cernan en Schmitt. Tot op de dag van vandaag is er nog geen bevredigend antwoord gekomen uit weten-schappelijke hoek over een mogelijke verklaring van deze anomalie op het maanoppervlak.”

Het ‘Aristarchus’ kratercomplex
Het ‘Aristarchus krater-enigma is een van de zogenaamde TLP, Transient Lunar Phenomena (maanfenomenen van voorbijgaande aard). Deze krater is vanaf de Aarde te zien, één van de meest heldere plekken op de Maan, een plek die van kleur verandert en soms ook een rode of zachte gloed laat zien, wat veroorzaakt zou kunnen worden doordat gas op deze plek uit het maanoppervlak ontsnapt. In 1958 werden bijzondere fenomenen in deze Aristarchus krater waargenomen door de Russische astronoom Nikolai Kozyrev. En later werden deze fenomenen gerapporteerd door de bemanning van de Apollo 11 in 1969.

 

De uitermate intrigerende Aristarchus-krater: 'Never the same look'

Joe Stozak schrijft hierover in zijn boek: ‘De aard van dit kraterfenomeen, heeft voeding gegeven aan de theorie dat er zich onder het oppervlak iets van een krachtcentrale zou kunnen schuilhouden, mogelijk een fusiereactor. Op de foto’s die NASA heeft vrijgegeven, in het kader van de opnames van het Clementine-project, komt dit object naar voren als een helder witte ‘weggepoetste veeg’ zonder dat er enige diepte kan worden ontwaard. Deze structuur lijkt te worden ondersteunt door 5 of 6 bogen. Op de voorgrond is een weg waar te nemen, die lijkt te eindigen in een helder verlichte tunnelopening’

Het 'schip' zoals gefotografeerd door de Russische 'Luna 9'

De Russische ‘Luna 9’ fotografeert een ruimtevaartuig..
Een ander bijzonder verhaal is de geschiedenis met de Luna 9. Joe Stozak vertelt: “Luna 9 was een onbemand ruimtevaartuig in het kader van het maanprogramma van de Sovjet Unie en op 3 februari 1966, was deze ‘Luna 9’ het eerste ruimtevaartuig dat erin slaagde een zachte landing op het maanoppervlak te maken, om vervolgens beelden van het maanoppervlak naar de Aarde te seinen. Deze foto is van dit ruimtevaartuig en laat een schijnbaar groot voertuig zien, of een werktuig waarvan de vorm opvallende overeenkomsten vertoond met een oceaanstomer op Aarde, waarbij vooral opvalt dat er zich een punt aan één kant bevindt en een hogere plek bovenop. Er lijkt een kabel te zitten, die zich uitstrekt van de achterzijde van het voertuig naar de oppervlakte ervan. 3 Dagen ná de landing werd het contact met deze ‘Luna 9’ verbroken.”

Tot slot
Er gebeuren vreemde dingen op de Maan en op Mars. Zie ook op de website Moongate en op het internet is het boek van remote viewer’ Ingo Swann “Penetration”een aanrader, ze zullen je een goed beeld geven van de diverse facetten van dit fenomeen. Vooral het verhaal van klokkenluider Laura Eisenhower (kleindochter van oud-VS-president Dwight D. Eisenhower) over volledig door de Illuminatie ingerichte Marskoloniën lijkt steeds meer realiteitsgetrouw te worden onderbouwd door de klokkenluiders die hierboven genoemd zijn.
Niet alleen gebeuren er vreemde zaken rondom de Maan en Mars, het lijkt erop dat –logischerwijs - ons hele zonnestelsel werd doorvorst in vroeger tijden. Er zijn namelijk ook anomalieën gevonden op de Marsmaan ‘Phobos’, de maan ‘Titan’ van Saturnus en een handvol andere manen van onze planeten. En vergis je niet in de grootte van deze manen, sommige hebben bijna de omvang van onze aardbol..!
Langzamerhand lijkt de bewijslast voor de idiote doofpotdaden van NASA zich overweldigend op te stapelen. Het blijkt dus dat wij niet alleen zijn in ons zonnestelsel..! Het lijkt er zelfs op dat het er zelfs tamelijk druk is geweest; misschien is dit zelfs nog het geval..!

Er zijn veel beelden van Donna Hare te zien, op YouTube:

http://www.dailymotion.com/video/xusbs1_nasa-secrets-revealed-donna-hare-disclosure-project-witness_news

Deze link geeft je in ieder geval een eerste kennismaking met haar. Kijk verder op het internet als de verklaringen van deze ex-NASA-medewerkster je boeien. Uiterst kalm vertelt ze over de zaken, die iedereen al vermoedde dat het waar is: de grootscheepse fraude en diepe doofpot die NASA in stand houdt om de waarheid rondom ontdekkingen die zij deden te verhullen!

 

oud-NASA-JPL medewerker Ken Johnston