Alien basis in de Grote Piramide van China


Grote Piramide van Xiangyang – China

Een team van Chinese onderzoekers, groeven in de oude mysteries van de oorsprong van hun land, en zijn tot de onvermijdelijke conclusie gekomen dat 12.000 jaar een interstellaire,  buitenaards ras gebruikt maakte van de noordelijke en centrale regio's van China voor hun bases op het land.


De site beschikt over tal van piramides in drie gebieden.


Een bredere kijk op de onderkant in het midden van de vorige foto. Toont enkele grote piramides en een groot aantal kleine piramiden.


Gebieden waar de belangrijkste Piramides zijn in de Qin Chuan vlaktes in centraal China.

China is de focus van legenden, mythen en verhalen van buitenaardse bezoekers en velen van hen richten zich op de piramide van Xiangyang. Lokale dorpelingen beweren dat hun voorouders spraken van grote schepen die naar de hemel gingen en gebruikte de piramide als een landingsplaats.
 
 

De buitenaardse oorsprong onderzocht

De buitenaardse hypothese is "begrijpelijk en het bestuderen waard, en wetenschappelijke middelen moeten worden ingezet om te testen of het waar is of niet," zei Yang Ji, een van de wetenschappers en onderzoeker aan de Chinese Academie van Sociale Wetenschappen aan verslaggevers. Terwijl het wetenschappelijke exploratie team ermee akkoord gaat dat er aanwijzingen zijn dat buitenaardsen de structuur gebruikte voor haar belangrijkste bases op aarde.

 

Top is plat - Voor de landing van ruimteschepen?

De afwijkende piramide stijgt bijna 61 meter boven het veld, de omgeving is bezaaid met raadselachtig leidingen en vreemde voorwerpen. Het agentschap van de staat Xinhua in China stuurde een team van negen man, om de piramide te onderzoeken en rapporteren hun bevindingen. Het team ontdekte leidingen in de grotten en ze gaan de grond in naar dieptes op aarde, het agentschap zegt kernachtig: "De piramide heeft drie grotten met openingen, gevormd in driehoeken op de gevel en is gevuld met pijpen in een rode tint. In de berg is een nabijgelegen zoutwatermeer: "Boven de grotten zijn tientallen pijpen - alle van verschillende diameters, die op mysterieuze wijze zwerven over de berghelling en onder de torenhoge piramide. Alle kanalen komen overeen met de kleur van de omringende stenen, een troebele roodbruine kleur.


De gebroken pijp die verder het land in gaat.

Bovendien, de pijpen, in vele stukken zijn verspreid over de grond in alle richtingen. 

Sommige van de buizen SiGe de bank van een zout meer, terwijl anderen worden ondergedompeld in water onder de bedding van het meer.


Een van de fragmenten van de 'alien' pijp.

Hoewel het doel van de pijpleiding officieel is geclassificeerd als onbekend, worden door sommige Chinese wetenschappers het idee geopperd dat de structuur een overblijfsel is van een ruimtestation of buitenpost. Het piramidecomplex strekt zich veel verder uit dan wat  zichtbaar is en suggereert het bewijs van een hoogtechnologische netwerk van buizen voor water en eventueel brandstoffen.
 

Vreemde artefacten verspreid in de buurt van de plaats van de Piramide.

Vanaf de datum van deze oude plaats/plek, van tenminste 10.000 v. Chr. en misschien wel  twee keer zo oud – kon geen mens dit ontworpen hebben; omdat er geen menselijke cultuur was die zo ver gevorderd bestond. Qin Jianwen, hoofd van de afdeling publiciteit van de regering van Delingha, zegt fragmenten van enkele buisjes te hebben genomen voor analyse. De stukken werden meestal gevonden met siliciumdioxide en calciumoxyde, hoewel meer dan acht procent van het metaal niet kon worden geïdentificeerd. "Een groot gehalte aan siliciumdioxide en calciumoxyde is een gevolg van de lange interactie tussen ijzer en zandsteen, wat betekent dat de pijpen zeer oud moeten zijn, "zei Liu Shaolin een ingenieur die de analyse deed. Hoe oud het is? Sommige schatten het op 12.000 jaar ... misschien meer.
Dergelijke structuren bestaan ​​en zijn perfect geschikt voor de onofficiële Chinese geschiedenis, een geschiedenis die vele geleerden kiezen om te negeren. Sommige historici van de vroege Chinese cultuur noemen het een “raadsel” verpakt in een mysterie. "Verhalen uit “de oude dagen” van China die vol staan met verhalen over de "mensen van de hemel" en "God-mensen 'die van de sterren kwamen en de aarde gebruikte als uitvalsbasis voor hun verkenningen. Deze wezens onderwezen enkele primitieve mensen, zij kregen de basis van technologie, techniek, landbouw en de complexe structuur van het heelal. Tijdens de eerste jaren van de twintigste eeuw, kruisten twee kooplieden uit Australië centraal China. In de uitgestrekte vlakten vonden ze meer dan 100 piramides. De lokale bevolking vertelde de twee mannen dat de piramides erg oud waren, sommige veel ouder dan China. Andere jongere piramides dateren van het bewind tijdens de oude keizers. De heersers spraken vaak van buitenaardse wezens en over beschavingen op andere planeten. Zelfs sommige keizers schreven dat zij de nakomelingen "van de zonen van de hemel waren, die op aarde in ijzeren draken waren geland". 


De verbazingwekkende 'Dropa stenen' kunnen een aanwijzing zijn van de buitenaardse basissen die in China gevonden zijn.

Enkele van de Dropa stenen, die ongeveer 12.000 jaar oud zijn, zijn vertaald. "Los Dropas kwamen uit de wolken in hun schepen. De mannen, vrouwen en kinderen uit naburige dorpen verborgen zich in de grotten. Toen ik eindelijk de taal en tekens van Dropas begreep, realiseerden wij ons dat de nieuwkomers vreedzame bedoelingen hadden ... "[Vertaald en ontcijferd door Dr. Tsum Um Nui.] De Grote Piramide is slechts een van de vele mysterieuze locaties in Xiangyang die verwijst naar een of meer geavanceerde galactische rassen met de primitieve volkeren van de aarde. De beroemde stenen van de Dropa bieden ook sterke aanwijzingen dat de aarde werd bezocht door oude astronauten. De stenen werden gevonden door Chi Pu Tei, die leidde een archeologische expeditie naar de sombere en uitgestrekte bergketens van de Baian-Kara-Ula in 1938. Bij de Chinees-Tibetaanse grens en is de thuisbasis van veel verhalen over rassenvermenging tussen aliens de aardmensen tijdens het verkennen van de bijna ontoegankelijke bergen en grotten, laatst bewoond door primitievelingen van duizenden jaren geleden, het team van wetenschappers maakte een opwindende ontdekking. Enkele muren van de grot waren bedekt met pictogrammen met scènes van het Zonnestelsel ook hadden deze oude volkeren had een kaart van de hemel met illustraties van de aarde, zon, maan en enkele sterren. Die in verband konden worden gebracht met snijdende lijnen en punten. Vreemde pictogramkaarten lijken bijna oude handelsroutes of een gids voor komende ontdekkers. Anderen pictogrammen illustreren fragiele wezens met helm op hun hoofd.


Een van de meer dan 700 gevonden Dropa schijven.  

Maar het enthousiasme van het team was nog maar net begonnen. In een van de grotten waar de muurschilderingen van de hemelen werden gevonden, lag een halve steen schijf in de aarde begraven. De schijf had een dunne spiraalvormige groef, deskundigen merkten op dat het gaat van het centrum naar de rand. De disc die ze vonden meet ongeveer negen centimeter in diameter en ongeveer drie kwart van een centimeter dik. Het midden heeft een perfect gat, dat is driekwart van een centimeter breed. Zodra ze de disc vonden, beval Tei  zijn team op zoek gaan naar meer informatie. Eindelijk vond men de echte schat. Een totaal van 716 schijven werden gevonden, die in onberispelijke staat waren, hoewel sommige  gebarsten of gebroken waren.

Bij inspectie, later, werden geheimzinnige hiërogliefen en symbolen gevonden, uitgehouwen in de groeven. Uiteraard bevatte de schijf een soort informatie.


Twee van de schijven die ontcijferd werden door Dr. Tsum Um Nui.

Helaas, ondanks het potentiële belang, werden de schijven jarenlang vergeten en in verpakkingsdozen opgeslagen. Ze werden begraven en vergeten in de stoffige opslagruimte van een museum, tot dat de gekopieerde schijven het op papier van Dr Tsum Um Nui het overleefden.

Dr. Nui ontcijfert de 'Dropa Stones'
De onbekende hiërogliefen waren zo klein, dat hij ze alleen kon lezen met behulp van een vergrootglas. De expert in het ontcijferen van oude talen, Nui, had vale maanden hard gewerkt om de taal te ontcijferen. En tenslotte lukte hem dat en hij wist dat hij de bekende geschiedenis van de wereld zou veranderen, als iemand er naar zou luisteren. Helaas weinigen deden dat. Op de graveerde stenen werden ongelooflijke berichten geschreven, minstens 12.000 jaar geleden, door fantastische mensen die in de wereldgeschiedenis zijn vergeten. De discs zijn gerelateerd aan de reis van de Dropa naar de Aarde. En hoe ze crashte, tijdens hun verkenning van onze  planeet en zo werden achtergelaten op aarde in een voor hen onbekend extreme wereld. Het ruimtevaartuig was gestrand in wat later bekend werd als de Bergen-Kara-Ula Baian, een deel van de Himalaya. De verloren reizigers zochten hun toevlucht in de grotten - de grotten waar Chi Pu Tei en zijn team wetenschappelijk onderzoek had verricht en de schijven ontdekte. ​​"Los Dropas uit de wolken in hun schip," stond op een andere schijf. "Mannen, vrouwen en kinderen uit naburige dorpen verborgen zich in de grotten, tien keer voor zonsopgang. Toen begreep ik eindelijk de gebarentaal van Dropas en realiseerde dat de nieuwkomers vreedzame bedoelingen hadden ..." nog ander deel gaat over de buitenaardsen zij hadden grote hoofden en verdorde lichamen die uitpuilden. In eerste instantie stuurde de stam jagers om de indringers te doden, totdat de mensen zich bewust werden van de vreemde wezens die geen bedreiging vormden. Bewoners van het gebied hebben nog steeds legenden over bezoekers die een lange lange tijd geleden "van de sterren kwamen".  Na het ontcijferen van veel van de stenen kon hij, Nui, een boek schrijven over de historische ontdekking voor de Chinese Academie van de prehistorie. Ze weigerden het om te publiceren. Hoewel goed gedocumenteerd en er geen twijfel over kan bestaan ​​dat frauduleus is, vertelt de redacteur van het tijdschrift dat de wereld niet klaar was voor dergelijke informatie van Nui. Autoriteiten van de Chinese regering, onder Mao, waren ook heel expliciet in hun reactie. Zij verboden de arts zijn boek te publiceren of zelfs te praten over de Dropa stenen. Hoewel hij de informatie deelde met een aantal van zijn naaste collega's, kwam  uiteindelijk het verhaal in de rest van de wereld.

Russische wetenschappers aangesloten bij het onderzoek van de Dropa Stones.
De Los Angeles Herald-Examiner publiceerde de "Riddle of the Asian Stone Discs Outer Space" op 26 februari 1967. Het artikel concentreerde zich op enkele Russische onderzoekers die zorgvuldig waren geweest met het bestuderen van een aantal Dropa stenen. "De Russen", schreef de Herald Examiner, "hebben een aantal van de schijven onderzocht in een   laboratorium te Moskou, en zij beweerden twee belangrijke ontdekkingen te hebben gedaan. Een daarvan is, dat de schijven bepaalde sporen van metaal bevatten. Vooral kobalt zit er in. Ten tweede, wanneer ze geplaatst worden op een draaitafel dan is er een zoemend geluid waar te nemen, in een ongewoon ritme, alsof er een elektrische lading door heen gaat. De heer Zaitsev, een Rus, heeft 30 jaar doorgebracht met het verzamelen van bewijsmateriaal,  dat intelligente wezens uit de ruimte in contact zijn geweest met de aarde, en worden de schijven verondersteld invulling te geven aan de oude Chinese legendes van kleine, dunne mannen met een geel gezicht die uit de wolken kwamen, vele eeuwen geleden".

Oude Aziatische kunst vertegenwoordigt buitenaardse ontmoetingen.
De prehistorie van China staat vol van buitenaardse ruimteschepen, aliens en buitenaardse gebeurtenissen.
Een reliëf van oude Chinese kunst vertegenwoordigt een episode in het veld toen een angstaanjagende "vliegende man" herders terroriseerden. Vreemd, de oude kunstenaar legde precies vast wat de UFO-onderzoekers vandaag zou opnemen. Dit is een reproductie van een stenen reliëf, gevonden door een wetenschappelijke expeditie van antropologen in 1957, onder leiding van professor Tsj'i Pen-Lai. Opmerkelijke is dat de reproductie werd gevonden in een oud labyrint op het eiland Jotuo in Toengt'ing meer. De expeditie vond plaats in 1957.

De Lolladoff plaat (foto hierboven) of schijf werd gevonden in Nepal en wordt gedateerd rond 10.000 voor Christus. Let op: het lijkt op een schotelvormig object in het centrum en op  een vreemdeling in de rechterbenedenhoek.

Niet alle vreemdelingen bleven in China.
Deze antieke perkamenten rol komt van een Japanse beeltenis, die een Japanse handelaar uitbeeldt en ziet hoe een kleine vliegende schotel is geland in de buurt van een rijstveld. Zorgvuldig onderzoek van het schrift boven het middenschip in de rechterkolom is niet Japans, het is een representatie van de symbolen van de schotel en de kunstenaar beschreef die nauwkeurig en voegde ze aan de rol toe.